Uw apotheker(s):

E.D.L.M. ten Berge- de Ridder en A.S. Hanemaaijer

Tel: 0174 51 38 41

info@apotheekmaasdijk.nl

Herhaalservice


Uw medicijnen altijd automatisch op tijd klaar? Dat kan met de Herhaalservice!

Gebruikt u chronisch medicijnen? Maar wilt u er geen omkijken naar hebben? Dan is de herhaalservice van Service Apotheek Maasdijk misschien iets voor u.

De herhaalservice is een gratis dienst waarbij u voor uw chronische medicatie die voorgeschreven wordt door de huisarts geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. Uw huisarts en Service Apotheek Maasdijk zorgen samen voor uw herhaalmedicatie.

Met de herhaalservice vragen wij uw herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Uw huisarts stuurt het recept rechtstreeks naar ons. In de apotheek worden de geneesmiddelen voor u klaargezet en krijgt u bericht, telefonisch of per e-mail, dat u ze kunt komen afhalen. Natuurlijk kunnen de geneesmiddelen desgewenst ook bij u thuis worden bezorgd.

De voordelen op een rij:

  • Wij houden bij wanneer uw geneesmiddelen bijna op zijn
  • U hoeft de huisarts niet te benaderen voor een herhalingsrecept
  • U krijgt bericht als uw geneesmiddelen klaar staan in de apotheek
  • U kunt de medicijnen afhalen wanneer u wilt

Wilt u deelnemen aan de herhaalservice, klik dan hier of vraag dan in Service Apotheek Maasdijk naar het aanvraagformulier. Dit formulier kunt u invullen en weer bij de apotheek inleveren. Na de aanmelding vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek neemt de apotheker samen met u uw actuele geneesmiddelengebruik en geneesmiddelen voorraad door. Vervolgens wordt met u afgesproken wanneer u van start kunt gaan met de herhaalservice!

Helaas kunnen wij de herhaalservice niet aanbieden aan patiënten van Dokter Aziz.

Herhaalrecepten via de Huisarts

Herhaalrecepten aangevraagd bij uw huisarts voor 11.00 uur, kunt u de volgende werkdag vanaf 16.00 uur ophalen in de apotheek.