Uw apotheker(s):

E.D.L.M. ten Berge- de Ridder en A.S. Hanemaaijer

Tel: 0174 51 38 41

info@apotheekmaasdijk.nl

Apotheek Maasdijk

 

Ons Team

In Apotheek Maasdijk zijn twee apothekers werkzaam. Zij zijn (eind)- verantwoordelijk voor een goede farmaceutische zorg en dienstverlening en staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft.

Naast de apothekers werken in de apotheek gediplomeerde apothekersassistentes en medewerkers voor de schoonmaak en bezorging.

De apothekers en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Zij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld astma/copd, diabetes of incontinentie.

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Wij zien u graag in Apotheek Maasdijk!

Apotheker:
Mw. A.S. Hanemaaijer
Drs. E.D.L.M. ten Berge- de Ridder